Balboa

Spa Warmtepomp Balboa, FULL inverter, 9.3 kW

€1.799,00
Op voorraad

Productomschrijving

Met de stijgende energietarieven is het traditioneel verwarmen van uw spa met de standaard heater een kostbare aangelegenheid. Gelukkig zijn er tegenwoordig alternatieven, die u in staat stellen om uw spa op de gewenste temperatuur te brengen tegen lagere kosten. Wilt u aanzienlijk besparen, tot wel 60% tot 70%, op de energiekosten van uw spa? Dan is de installatie van de Balboa Warmtepomp een verstandige investering.

Deze warmtepomp is ontworpen met het oog op het hele jaar door verwarmen, en dat is essentieel voor degenen die hun spa continu willen gebruiken. In tegenstelling tot de meeste zwembadwarmtepompen is de Balboa Warmtepomp specifiek ontwikkeld om effectief te blijven functioneren, zelfs bij lagere buitentemperaturen, tot wel -20°C.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Afmetingen: 85 x 40x 42 (h) cm
  2. Installatie: Eenvoudig zelf te installeren. Voor een geringe meerprijs kunnen wij deze warmtepomp bij u installeren. Wij zorgen ervoor dat de warmtepomp correct geïnstalleerd wordt, zodat u direct kunt genieten van de voordelen.
  3. Hoog Rendement bij Lage Buitentemperaturen: De warmtepomp van Balboa excelleert in efficiëntie, zelfs wanneer de buitentemperaturen dalen. Hierdoor blijft uw spa altijd op de gewenste temperatuur, ongeacht de omgevingsomstandigheden.
  4. Energiezuinig en stil: Deze inverter warmtepomp is niet alleen energiezuinig, maar ook opvallend stil in gebruik. Geniet van een perfect verwarmde spa zonder overmatig geluid.
  5. Volledige integratie met besturingssysteem: De Balboa warmtepomp kan naadloos geïntegreerd worden met het besturingssysteem van uw spa. Dit zorgt voor een moeiteloze bediening en monitoring van de warmtepomp, waardoor u de controle behoudt over de temperatuurinstellingen en het energieverbruik.

Investeer in de Balboa Warmtepomp en ervaar de voordelen van een efficiënte, kostenbesparende en duurzame oplossing voor het verwarmen van uw spa, het hele jaar door.

Specificaties

Balboa
Spa
n.v.t.
n.v.t.
Full Inverter
7.6 kW
5.8 kW
1 op 10.2
10.2-4.1
8.0-3.4
40 - 50 dB (A) op 1 meter afstand
230 V (wisselstroom)
1.59-0.21 kW
50 mm.
2 jaar
Aluminium
2.8
63

Klanten kochten deze producten ook

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »