Verzenden & retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzendkosten

Uiteraard proberen we de kosten voor de verzending zo laag mogelijk te houden.

Bij een orderwaarde lager dan €100,00 bedragen de verzendkosten € 7,95 per bestelling tot 20 kg of €9,95 tot 30 kg.*   

Verzending binnen Nederland (excl. Waddeneilanden) is gratis vanaf een besteding van € 100,00*.

*Met uitzondering van lengte producten langer dan 1,25 m1. Daarvoor vragen wij de volgende tegemoetkoming in de transport- en verpakkingskosten voor speciaal transport:

  • Transport- en verpakkingskosten bij lengte transport 1,25 m - 1,74 m. BE/NL excl. eilanden. €24,95
  • Transport- en verpakkingskosten bij lengte transport 1,75 m – 2,50 m. BE/NL excl. eilanden. €59,00
  • Transport- en verpakkingskosten bij lengte transport 2,51 m – 3,50 m. BE/NL excl. eilanden. € 75,00
  • Transport- en verpakkingskosten bij lengte transport 3,51 m – 4,90 m. BE/NL excl. eilanden. €95,00
  • Transport- en verpakkingskosten bij lengte transport groter dan 4,91 m. NL / België.   Op aanvraag

 

Levertijd verzending

  • 2-5 werkdag(en) voor voorraad- en compacte producten (onder 30kg en korter dan 2,3 m) . in NL.
  • 2-5 werkdag(en) voor voorraad- en compacte producten (onder 30kg en korter dan 2,3 m) . in BE.
  • 2-7 werkdag(en) bij lengte transport 2,3 m – 6 m. NL excl. eilanden.
  • 2-7 werkdag(en) bij lengte transport 2,3 m – 6 m. BE.

Als we uw online bestelling op werkdagen voor 12.00 uur ontvangen, worden uw artikelen vaak nog dezelfde werkdag verstuurd met DPD. In de meeste gevallen is de levering dan de volgende dag, uiterlijk de werkdag erop.

Onze Blue poolcovers of andere langere of grotere producten (te groot, te zwaar of te lang voor DPD) worden met gespecialiseerde transportfirma's verzonden. De levertijd in NL is afhankelijk van het leveringsadres en de routeplanning van de vervoerder, maar is gemiddeld 1-5 werkdagen. (België ca. 2-7 werkdagen) Dat is dan excl. de productietijd voor de Blue poolcovers.

Wanneer u meerdere artikelen bestelt, dan doen wij ons best om alles zo snel mogelijk en in 1 keer bij u af te leveren. Is een product niet in voorraad, of zit er een maatwerkproduct bij, dan is de levertijd van uw gehele bestelling gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Mochten levertijden onverhoopt oplopen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard is het mogelijk om de goederen die in voorraad zijn al eerder te leveren. In dat geval zijn wij wel genoodzaakt verzendkosten te berekenen. Dan kunt u ons bereiken via onze klantenservice.

Afleveradres

Het afleveradres is het adres naar waar uw bestelling opgestuurd zal worden. Het is van belang dat u er iemand tussen circa 9.00u - 17.00u aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen helaas niet vooraf zeggen op welk uur een levering plaats zal vinden, maar u ontvangt wel een email met Tracking gegevens van DPD.

Helaas is de Tracking service niet mogelijk bij lengte transport, aangezien dat meestal via speciale vrachtwagens loopt.

Indien niemand aanwezig is op het moment van de levering, dan mag onze transporteur uw bestelling niet achterlaten. Hij zal een bericht achterlaten met nadere instructies en zijn contactgegevens.

Eventueel kunt u een bericht ter attentie van de transporteur op de deur hangen met de melding dat ze het pakket elders neer mogen leggen of elders in de straat mogen afleveren.

 

Afhalen

Bij het afhalen bij de fabriek helpen wij u graag met het laden van uw dekzeil. 

Wel graag even van tevoren aangeven, zodat wij u uw bestelling klaar kunnen zetten.

De openingsuren zijn ma-vr van 8.00-18.00 uur.

DekzeilenPlus besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Toch kan het gebeuren, dat er iets niet naar uw zin is gegaan. U kunt dit aan ons melden via [email protected]

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat – indien redelijkerwijze mogelijk – en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien het product beschadigd of gebruikt is, zullen we de kosten daarvoor bij u in rekening moeten brengen.

Uitzondering maatwerk

Al onze Blue poolcover PE zomerafdekkingen (al dan niet voorzien van opties/bewerkingen) die u via deze webwinkel of andere kanalen bij ons koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt en/of aangepast en/of zijn duidelijk voor een specifieke persoon bestemd. Het herroepingsrecht is dan ook uitdrukkelijk niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.