Betaalmethoden

Veilig betalen
Veilig betalen staat bij DekzeilenPlus voorop. Daarom werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde partijen die al jarenlang bewezen hebben dat zij op een veilige manier met gevoelige informatie omgaan.

Het online platform van Mollie is streng beveiligd en biedt u een ruime keuze aan betaalmethoden.

Daarnaast gebruiken wij de SSL-methode om de onderlinge internetverbinding te versleutelen. SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding bij o.a. online aankopen, financiële transacties of het online versturen van persoonsgegevens. Hierdoor is alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk en onmogelijk leesbaar voor derden.

Betalingsmogelijkheden

iDEAL via Mollie
Via deze betaaloptie kunt u op een eenvoudige manier vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.Betalen via bankoverschrijving
Natuurlijk kunt u uw bestelling ook betalen via bankoverschrijving.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging met onze bankgegevens via e-mail.
U kunt dan eenvoudig het factuurbedrag overmaken, onder vermelding van uw ordernummer.

Let op! Wanneer u kiest voor deze betaalmethode kan de levertijd langer zijn dan in onze webshop is aangegeven. De levertijd is afhankelijk van de snelheid waarmee de banken onderling uw betalingsopdracht afhandelen.

Betalen bij afhalen
U kunt uw bestelling ook afhalen en betalen op ons adres te Wierden.
Dit kan contant, of per overboeking ter plekke met eigen computer / mobiel.

Voor maatwerkproducten vragen wij wel 'voorafbetaling'. U krijgt van ons een bevestiging zodra uw bestelling klaar staat.