Zwembadrobots

Zwembadrobots

Het schoonmaken van een zwembad kost doorgaans veel tijd. Maak het jezelf makkelijk en laat je zwembad reinigen door een electrische zwembadrobot. Doordat deze automatische zwembadrobots het vuil uit je zwembad opslaan in een interne filter, hoef je hem niet aan te sluiten op bijvoorbeeld de skimmer. Er zijn verschillende soorten beschikbaar. Zo zijn er zwembadrobots die enkel de bodem van je zwembad schoonmaken, maar ook robots die zowel de wand, bodem als waterlijn van een zwembad helemaal schoonmaken.

De zwembadrobot scant het oppervlak en weet daarom precies naar welke plekken hij toe moet. Door deze technologie ben je er altijd verzekerd van dat de robot ook daadwerkelijk jouw gehele zwembad schoonmaakt. Vuil zoals bladeren, zand en gras neemt de robot zonder moeite op in de filterinstallatie die in de robot zit verwerkt.

Normaal gesproken maakt een zwembadrobot het zwembad binnen 1 tot 3 uur helemaal schoon, afhankelijk van de grootte van het zwembad. Dit bespaart je een hoop tijd!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »