PoolCop

PoolCop Evolution met WEB module en temperatuursensor, PRIJS OP AANVRAAG!

€0,00
Op voorraad
1-3 dagen werkdagen

Productomschrijving

PoolCop Evolution kit uitgevoerd met WEB module en temperatuursensor

PoolCop Evolution regelt automatisch het terug- en naspoelen en houdt tevens rekening met het weerbericht. Gaat het regenen? Dan zorgt PoolCop ervoor dat er een aantal dagen later wordt teruggespoeld. Zo hoeft er geen water worden toegevoegd na het terugspoelen.

De PoolCop kan ook de waterlijn volledig voor u in de gaten houden. Daarvoor is uw PoolCop  uitbreidbaar met een: Waterlijn niveau/skimmer niveau kit of een Overlooptank Niveau Kit.

PoolCop regelt uw gehele zwembadinstallatie en is geïntegreerd in de zeswegklep die uw oude klep vervangt.

PoolCop meet en regelt de pH en REDOX waarde zodat de zuurgraad en chloorwaarde altijd optimaal zijn. Werkt u met zout water? Ook dat is voor de PoolCop ook geen probleem!

PoolCop is voorzien van een verwarmingscontact, niveauregeling en ook verschillende filtertijden zijn instelbaar.

Maakt u gebruik van een pomp met variabele snelheid ? Dan is de PoolCop daar ook op voorbereid (voor de meeste pompen met variabele snelheid). Tevens beschikt de PoolCop ook over diverse vrije contacten voor het schakelen van bijvoorbeeld: verlichting, afdekking, jetstream, tuinverlichting, enz.

Met de WEB module is de PoolCop volledig op afstand uit te lezen. Via deze module kunt u meldingen ontvangen voor het voorkomen van waterproblemen maar u kunt ook alle parameters instellen, aanpassen of aan en uit zetten met PC, tablet of telefoon.

Een PoolCop meet echt van alles, zelfs als uw pomp defect gaat. De PoolCop ziet dat en geeft direct een waarschuwing per mail zodat er direct actie kan worden ondernemen.

PoolCop is toepasbaar op elk zandfilter met zeswegklep.

Naast gemak zorgt PoolCop ook voor een aanzienlijke besparing op de kosten van chemicaliën en energie dankzij de efficiënte filtratie en optimalisatie van de techniek.

Klanten kochten deze producten ook

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »