Dosering

Automatische chloor- en ph-regelaar

Een goede waterbalans is cruciaal voor gezond en helder zwembadwater maar ook erg moeilijk te krijgen en vooral te behouden. Dat is nagenoeg niet met de hand te doen. Vooral de juiste pH waarde is erg van belang voor de goede werking van het Chloor.

Dat kan echter eenvoudig en zeer betrouwbaar met een automatisch doseersysteem. Stel het systeem vooraf in en de rest gaat vanzelf. De meeste doseerapparaten zijn uitgerust met een meetoptie zodat het apparaat altijd de juiste hoeveelheid pH of chloor doseert en ook stopt wanneer de ingestelde waarde is bereikt. Dit voorkomt een overdosering van chemicaliën in het zwembad.

Pool Basic EVO, pH en Redox
Nog niet gewaardeerd
Uitermate geschikt voor prive-zwembaden tot 90 kuub inhoud.
Redox (ORP) controle toestel met schaalmetingen A 480 – 750 mV, B 660 – 930 mV.
Druk terugslagklep 1,5 bar. 1,5 liter/uur.
€995,00 €946,00
Watersens
Nog niet gewaardeerd
De Watersens zorgt voor een automatische controle en bijsturing van het pH- en chloorniveau in het zwembad met een minimum gebruik aan chemicaliën. Hij wordt gebruikt met de bestaande zwembadfilterapparatuur en optimaliseert het filtratieproces.
Zo wordt
€1.872,00 €1.782,00
Watersens NET versie
Nog niet gewaardeerd
WATERSENS – NET versie met Lan connectie voor internet en App besturing
zorgt voor een automatische controle en bijsturing van het pH- en chloorniveau in het zwembad met een minimum gebruik aan chemicaliën.
De Watersens wordt gebruikt met de bestaande z
€1.964,00 €1.899,00
Daisy+ DA-GEN generator 45m3 Redox
Nog niet gewaardeerd
Daisy+ en DA-GEN waterbehandeling is een revolutionair waterbehandeling systeem dat zwembadwater nagenoeg zonder chloor automatisch kraakhelder houdt.
Daarmee heeft u kristalhelder en gezond water zonder giftige ontsmettings bijproducten, laagste chloorv
€5.615,00 €5.160,00
PoolCop Evolution met WEB module en temperatuursensor
Nog niet gewaardeerd
PoolCop Evolution regelt automatisch het terug- en naspoelen en houdt tevens rekening met het weerbericht. Gaat het regenen? Dan zorgt PoolCop ervoor dat er een aantal dagen later wordt teruggespoeld. Zo hoeft er geen water worden toegevoegd na het terugs
€3.418,00 €3.215,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »